توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

فاهیتای گوشت و تورتیلا


مواد لازم:

700 گرم گوشت استیک یا گوشت گردن

یک فنجان گوجه فرنگی ریز شده

یک فنجان ذرت آب‌پز شیرین

یک فنجان کنسرو لوبیا قرمز آبکشی شده

سس چیپوتله تاباسکو به قدر کفایت

نان تورتیلا

خامه ترش

گشنیز

طرز تهیه:

گوشت‌ها را نمک و فلفل پاشیده و در آرام پز بریزید.

گوجه فرنگی‌ها را با آبشان به همراه ذرت، لوبیا قرمز و سس چیپوتله به آرام پز اضافه کنید و 5 تا 8 ساعت به آن زمان دهید تا حسابی پخته و نرم شود.

 

گوشت‌ها را از آرام‌پز جدا کرده و با دو چاقو ریش ریش کنید.

گوشت‌ها را دوباره به مخلوط اضافه کنید و سس غلیظ بوجود آمده را از زیر مخلوط به روی آن بریزید.

مخلوط را بر روی نان‌های تورتیلا ریخته و با خامه ترش، گشنیز و هر تاپینگ دیگری که دوست دارید بپوشانید.

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
Designed By Erfan Powered by Bayan