مواد لازم:
• 700 گرم گوشت استیک یا گوشت گردن
• یک فنجان گوجه فرنگی ریز شده
• یک فنجان ذرت آبپز شیرین
• یک فنجان کنسرو لوبیا قرمز آبکشی شده
• سس چیپوتله تاباسکو به قدر کفایت
• نان تورتیلا
• خامه ترش
• گشنیز
طرز تهیه:
• گوشتها را نمک و فلفل پاشیده و در آرام پز بریزید.
• گوجه فرنگیها را با آبشان به همراه ذرت، لوبیا قرمز و سس چیپوتله به آرام پز اضافه کنید و 5 تا 8 ساعت به آن زمان دهید تا حسابی پخته و نرم شود.
• گوشتها را از آرامپز جدا کرده و با دو چاقو ریش ریش کنید.
• گوشتها را دوباره به مخلوط اضافه کنید و سس غلیظ بوجود آمده را از زیر مخلوط به روی آن بریزید.
• مخلوط را بر روی نانهای تورتیلا ریخته و با خامه ترش، گشنیز و هر تاپینگ دیگری که دوست دارید بپوشانید.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۱۸۲۲