فاصله بین مصرف آجیل و میوه در ایام نوروز
حاج محمدخانی با اشاره به اینکه فصل بهار زمان پاکسازی بدن به خاطر نبود فعالیت مناسب در فصل پاییز و تجمع چربی در اطراف بافتهای بدن است، گفت: به همین دلیل افراد باید در هنگام دید و بازدیدهای نوروزی به جای مصرف آجیل و شیرینی میوه بیشتر مصرف کنند و فاصله بین خوردن میوه و آجیل حداقل باید حدود 3 ساعت باشد.
مصرف تخمه در نوروز ممنوع
وی ادامه داد: در ایام نوروز مصرف تخمهها برای دستگاه گوارش مناسب نیست و به همین دلیل با مصرف بیش از حد آجیل افراد دچار درد و زخم معده و حتی التهاب و در نتیجه دچار تهوع میشوند.
وی تأکید کرد: بهتر است افراد حجم بالایی از آجیل و شیرینی در ایام عید مصرف نکنند تا دچار بیماریهای غیر واگیر نشوند.
حاج محمدخانی اظهار کرد: بادام هندی و بادام زمینی سبب تولید خلط غلیظ شده و چربی خون را بالا میبرد.
درمان خانگی مشکلات گوارشی در تعطیلات
وی ادامه داد: اگر افرادی دچار مشکلات گوارشی هستند باید از دمنوشهای خالصی مانند بومادران، بابونه، عرق نعنا، شیرین بیان، زنیان استفاده کنند.
وی یادآور شد: اگر کودکان به دلیل مصرف بیش از حد آجیل و شیرینی ها در مهمانیها دچار تب و تهوع شدند باید به مدت 3 روز اطراف ناف بچه را به سمت عقربههای ساعت ماساژ دهند و هر روز خاکشیر به کودکان داده شود.
- تغذیه و سلامتی
- ۲۴۸۷