بالاترین قدرت اجرایی در سنت هلن به الیزابت دوم اعطا شدهاست که از سوی او فرماندار سنت هلن انتخاب میشود. نظام قانونگذاری سنت هلن برخلاف انگلستان ، تک مجلسی است. این هیئت عالی مقننه دارای پانزده کرسی است که وظیفه اجرا و ادراه قوانین را بر عهده دارند. رای گیری هیئت عالی مقننه هر چهار سال یکبار انجام میپذیرد که در این رای گیری ۱۲ نماینده به صورت مستقیم توسط مردم برگزیده میشوند، سه نماینده دیگر را فرماندار انتخاب میکند. این سه عضو به ترتیب، دبیر کل ، وزیر دارای و دادستان کل هستند. ریاست هیئت عالی مقننه نیز بر عهده فرماندار کل سنت هلن میباشد.
مذهب
اکثریت ساکنان سنت هلن، پیرو کلیسا انگلیکن هستند که بخشی از قلمرو اسقف نشین سنت هلن میباشد. از دیگر مذاهبمسیحیت در این کشور پیروان کلیسای کاتولیک (از سال ۱۸۵۲) ، سپاه رستگاری (از ۱۸۸۴) ، باپتیست (از ۱۸۴۵) ، کلیسای منتظران ظهور روز هفتم و شاهدان یهوه میباشند.
اقتصاد
سنت هلن اقتصادی ضعیف دارد، به نحوی که تقریباً به صورت کاملاً پایدار به کمکهای دولت بریتانیا وابسته است. تنها بخش فعال اقتصادی این کشور تولیدات ناخالص ملی به میزان ۵۰٪ و نیز بخش گردشگری است. مهمترین محصول صادراتی این کشور قهوهٔ به نام سوییت ماریا است که گرانترین قهوه در دنیا نیز میباشد. یکی دیگر از محصولات صادراتی این کشور، نوشیدنی به نام تونگی اسپریت است که از عصاره گلابی خاردار کاکتوس یا اپونیتا فیکوس ایندیکا (تونگی نام محلی این کاکتوس است) گرفته میشود.
رفت و آمد به سنت هلن تنها با یک کشتی ممکن است که هر سه هفته یکبار از کیپ تاون به سمت سنت هلن راه می افتد و پنج روز در راه است. دولت بریتانیا در حال احداث فرودگاهی است که رفت و آمد به سنت هلن را تسهیل میکند. از اهداف احداث این فرودگاه کمک به استقلال اقتصاد سنت هلن از طریق رونق گرفتن گردشگری است.
تحصیل
تحصیلات در سنت هلن کاملاً رایگان و برای سنین ۵ تا ۱۶ سال اجباری است نظام آموزشی در سنت هلن کاملاً یکسان با نظام آموزشی بریتانیا میباشد.
- آفریقا
- آفریقا غربی
- ۲۷۰۷