راهنمای استفاده از google scholar : دانشجویان در بیشتر مواقع برای یافتن مقاله های مرتبط با رشته تخصیلی خود دچار مشکل می شوند و در تلاش هستند که بهترین منابع را برای خود بدست بیاورند. گوگل اسکالر به عنوان یکی از ساده ترین راه های دسترسی به مقاله های می باشد که شما می خواهید از آنها برای پروژه ها و مقاله های خود استفاده کنید.البته باید از نحوه استفاده گوگل اسکالر آگاهی کامل داشته باشید.اگر مراجع یک کتاب در دسترس جستجو وجود داشته باشد شما می توانید برای استفاده به کتاب دسترسی نیز داشته باشید.
آموزش گوگل اسکولار google scholar
راهنمای استفاده از google scholar :
۱)برای شروع باید به وب سایت گوگل اسکالر وارد شوید و بعد از آن مشخصات اکانت گوگل خود را وارد نمایید ولی اگر اکانت گوگل ندارید باید به واسطه گزینه Sign up for new Google Account را انتخاب بدهید.
۲)در صورتی که شما اکانت گوگل دارید کافیست بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور گزینه Sign in را بزنید.
۳)در مرحله سوم فرمی برای شما نشان داده می شود که باید اطلاعات را در آن وارد نمایید و سپس برای رفتن به مرحله بعد از گزینه next step استفاده نمایید.
۴) در این مرحله شما فهرستی از افراد را مشاهده می کنید که با نام های شبیه به شما مقاله های را نوشته اند.می توانید کنار هر گروه از مقاله های که به شما مرتبط است بر روی add all articles یا see all articles کلیک نمایید تا بتوانید بعد از نمایش و انتخاب ، مقاله خودتان را به گروه اضافه نمایید. اگر شما در این گروه ها مقاله های خودتان را ندیده اید می توانید روی search articles کلیک نمایید تا در گوگل اسکالر یک جستجوی معمولی انجام بگیرد و بعد از آن در یک زمان مقاله های خودتان را به آن اضافه نمایید.
۵)وقتی شما گروهی از مقاله های خودتان را اضافه کردید می توانید فهرست مقاله ها را در زیرمشخصات شخصی خودتان ببینید.این مقاله ها بر پایه تعداد استناد مرتب می گردند.
۶)اگر برخی از مقاله های خود را مشاهده نکردید می توانید از منوی Actions گزینه ادد را کلیک نمایید تا صفحه ی برای شما ظاهر شود که کادر جستجو دارد و امکان جستجو برای مقاله موردنظرتان وجود دارد و بعد از به فهرست اضافه نمایید. در صورتی که شما در زمان جستجو به مقاله مورد نظر تان دسترسی پیدا نکردید می توانید از گزینه Add article manually استفاده نمایید. به شکل دستی اطلاعات مقاله را وارد کنید و سپس گزینه ذخیره را کلیک نمایید. دقت داشته باشید که استناداتی که به شکل دستی به مقاله ها افزوده می شوند تا چند روز در پروفایل شما ظاهر نمی گردد.
۷)اگر روی لینک edit کنار My profile is private کلیک کنید می توانید صفحه شخصی را بر پایه نام نویسنده در گوگل اسکولار جستجو نمایید.در مرحله بعدی شما روی گزینه preview public version باید کلیک نمایید. یک نشانی با تائید لینک برایتان ارسال می گردد. وقتی روی آن کلیک کنید آدرس نشانی الکترونیکی تایید و برجسته می گردد. این هنگامی می باشد که صفحه شخصی شما برای حضور در نتایج جستجو گوگل اسکولار شرایط لازم را داشته است.
۸)زمانی که روی Link در کنار My profile is public کلیک کنید می توانید پیوند به صفحه شخصی عمومی خود را انجام بدهید.برای صفحه شخصیتان URL عمومی نشان داده می شود و شما می توانید آن را به صفحه خانگی خودتان اضافه نمایید یا ارسال به ایمیل همکارتان را انجام بدهید . به وسیله موس آن را برجسته نمایید و هر جا که می خواهید آن را بچسبانید.
۹)اگر می خواهید فهرست مقاله هاینتان را به شکل اتوماتیک بروز کنید ، باید از منوی Actions ، گزینه Profile updates option را انجام بدهید و بعد از آن انتخاب بروزرسانی اتوماتیک را انجام بدهید و سپس روی Updates settings کلیک نمایید. به صورت خودکار صفحه شخصی شما زمان بروز شدن گوگل اسکولار ، بروزرسانی می شود.
۱۰)اگر روی لینک Add homepage کلیک کنید و بعد URL صفحه خانگیتان وارد نمایید و سپس سیو را بزنید قادر خواهید بود که صفحه شخصیتان را به صفحه وبگاه خودتان پیوند کنید.
- دانستنیها
- ۱۷۳۲