وی بیان کرد: قرصهای جوشان برای تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مفید است و در مواقع بروز سرما خوردگی و یا آنفولانزا این قرص در کنار سایر داروهای گیاهی برای التیام هرچه سریعتر بیماران مفید است و قابلیت پیشگیری از سرما خوردگی را نیز دارد.
تقوی عنوان کرد: قرصهای جوشان را باید روزانه یک عدد و با دوز ۵۰۰ مصرف کرد و اگر افراد عادی و همچنین بیماران اگر بیش از حد مجاز از این قرصها استفاده کنند دچار عارضه کبدی میشوند و باید بگویم بهترین میزان این قرص سه ماه در سال است.
وی تاکید کرد: جذب ماده دارویی موجود در قرصهای جوشان سریعتر از قرصهای معمولی بوده و افزایش سرعت جذب دارو به معنای تاثیرگذاری سریعتر آن است. از طرف دیگر Ph محلول حاصل از حل شدن قرص جوشان در آب، باعث تخلیه سریعتر دارو از معده به روده کوچک میشود.
تقوی عنوان کرد: بسیاری از قرصهای جوشان حاوی نمک هستند و برای آنکه قابلیت حل شدن در آب را داشته باشند، حاوی مادهای به نام بیکربنات هستند که با سدیم ترکیب میشود و نمک موجود در این قرصها سبب بروز فشارخون بالا شده و خود عامل حمله قلبی و سکته مغزی است.
وی گفت: داروهای محلول در آب به دلیل نمکی که دارند، احتمال ابتلا به سکته قلبی، سکته مغزی یا مرگ ناشی از مشکلات عروقی را تا یک پنجم افزایش میدهند. همچنین احتمال ابتلای این افراد به فشارخون بالا هفت برابر افزایش مییابد.
- تغذیه و سلامتی
- ۱۴۷۳