وی افزود: هنرمندان صنایع دستی می توانند بامراجعه به آدرس http://zebardastan.com/Handicraft.apk این اپلیکیشن را دریافت و نصب کنند.
مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی در زمینه نحوه استفاده از این نرم افزارگفت: هنرمندان و صاحبان هنر و صنایع دستی می توانند با ثبت مشخصات خود و ایجاد کارگاه و ارسال اولین بخش معرفی خود (موقعیت جغرافیایی، عکس سردر کارگاه، فیلم از محیط کارگاه) و پس از تایید اطلاعات توسط کارشناسان امکان بارگزاری عکس محصولات را دریافت کرده و سپس هنرمند به عنوان هنرمند فعال وارد سیستم زبردستان شود و از سایر امکانات این نرم افزار بهره مند گردد.
میرزالو در ادامه معرفی این نرم افزار تاکید کرد: این نرم افزار برای معرفی و شناساندن تولیدکنندگان صنایع دستی استفاده می شود و ثبت آن از طریق محل جغرافیایی تولیدکننده ها اتفاق می افتد، در حقیقت هنرمندان از این طریق می توانند هم رشته هنری وزمینه فعالیت خود را معرفی کنند و هم با معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در ارتباط قرار گیرند.
وی همچنین اضافه کرد: دفتر حمایت از تولید معاونت نیز به عنوان ادمین ضمن دسترسی به اطلاعات درج شده هنرمندان و نیز شرح محصولات تولید کنندگان ارتباط نزدیکتری را با هنرمندان برقرار می کند و در جریان نیازها و شرایط آنها قرار می گیرد در نتیجه امکان حمایت از تولید کنندگان و هنرمندان بیشتر می شود.
وی افزود: در این نرم افزار تولید کننده می تواند از محصولات، محل کار خود عکس های مرتبط تهیه کرده و در دسترس کاربران قرار دهد، همچنین تولیدکننده این امکان را دارد که اطلاعات محتوایی در مورد نوع فعالیت های خود داشته باشد.
مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع دستی کشور افزود: اگر این نرم افزار در کشور به خوبی فعال شود و مجموعه اطلاعات تولید کنندگان صنایع دستی را در برگیرد، گردشگر خارجی و داخلی که وارد هر استان می شود با استفاده ازاین نرم افزار می تواند از موقعیت و جایگاه تولیدکنندگان مطلع شده و از این طریق خرید صنایع دستی بهترانجام شود.
میرزالو خاطرنشان کرد: از طریق استفاده از این سیستم ارتباط خوبی میان تولیدکنندگان و هنرمندان صورت می گیرد و مشکلات سابق در زمینه برقراری ارتباط حل می شود. این نرم افزار قابلیت ارسال پیام از طریق ادمین به هنرمندان و تولیدکنندگان را نیز دارد.
به منظور اطلاع رسانی تا این تاریخ ۱۴ هزار تماس با هنرمندان انجام شده است. تاکنون ۱۲۶۴ کاربر در این نرم افزار ثبت نام کرده ودر مجموع ۴۶۸ کارگاه نیز در این نرم افزار ثبت نام داشته اند.
مرکز تماس ۰۲۱۴۹۷۶۳۲۰۰ و شماره پیامک ۵۰۰۰۲۲۶ جهت ارتباط با هنرمندان گرامی و به منظور رفع سوالات احتمالی راه اندازی شده است. همچنین شرکت "راه کار سرزمین هوشمند " به عنوان مجری پروژه در زمینه راه اندازی این پروژه با معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور صنایع دستی همکاری می کند.
- اخبار گردشگری
- ۱۶۶۰