او افزود:
هدف اصلی از تشکیل این جلسه، ایجاد یک شبکه مستقل بهنام «شبکه گردشگری» نیست. بلکه هدف مهم استفاده از ظرفیتهای صدا و سیما در معرفی جاذبههای گردشگری و آثار فرهنگی در برنامههای تلویزیونی و رادیویی است.
او تصریح کرد:
در ماده هفت قانون تشکیل سازمان میراثفرهنگی آمده است که صدا و سیما در معرفی میراثفرهنگی فعالیت داشته باشد. ضمن این که ماده ۲ آئیننامه حفاظت از میراثفرهنگی نیز بر همکاری صدا و سیما در معرفی آثار تاریخی تأکید دارد.
نقیزاده ادامه داد:
این درحالی است که قانون حمایت از هنرمندان و فعالان صنایعدستی نیز در مجلس تصویب شده است که بر اساس این قانون نیز صداوسیما موظف به معرفی هنرهای سنتی و صنایعدستی ایران است.
او با بیان این که علاقهمند به همکاری با صدا و سیما برای معرفی جاذبههای گردشگری، آثار فرهنگیتاریخی و هنرهای سنتی و صنایعدستی هستیم، افزود:
در این خصوص برای همکاری با صدا و سیما کاملا آمادگی داریم.
نقیزاده محجوب خاطرنشان کرد:
صدا و سیما میتواند با توجه به ظرفیتهای بسیار زیادی که در کشور وجود دارد، در تولیدفیلمها، سریالها و برنامههای مختلف خود از این ظرفیتها در هر سه حوزه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استفاده کند.
«محمدرضا شریفی» مدیرکل طرح و هماهنگی تولید سیمای مرکز استانهای سازمان صدا و سیما نیز در این نشست اعلام کرد:
ما آماده هرگونه همکاری با سازمان میراثفرهنگی هستیم و سازمان صداوسیما خود علاقهمند به همکاری با این سازمان است.
او افزود:
البته موضوع «معرفی جاذبههای گردشگری» از دولت سازندگی در سازمان صدا و سیما به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت و اکنون در دولت تدبیر و امید این توجه چند برابر شده و حجم برنامههای تولیدی در این حوزه بسیار بالا است.
شریفی تصریح کرد:
در حال حاضر برخی از نمایندگیهای صدا و سیما در شهرها و استانهای بخش عمده فعالیتشان تهیه برنامه در حوزه گردشگری است که بهعنوان مثال میتوان به صدا و سیمای کیش اشاره کرد.
مدیرکل طرح و هماهنگی تولید سیمای مرکز استانهای سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد:
صدا و سیما در حال حاضر با حوزههای سهگانه سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همکاری بسیار خوبی دارد و در تولید برنامههای خود با کارشناسان این سه حوزه همکاری میکند.
منبع: گجارو و تلگرام بریم سفر berimsafarr@