مواد لازم:
کره |
2قاشق غذاخوری |
پیازچهٔ خرد شده |
¼ پیمانه |
قارچ خرد شده |
1 پیمانه |
راستهٔ گوساله |
700 گرم |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
سس سویا |
برای سرو |
طرز تهیه:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
- کره را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. پیازچه را در آن کمی تفت میدهیم تا نرم شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم آنها را تفت میدهیم.
- راستهٔ گوساله را به شکل مسطح باز میکنیم. وسط آن مقداری نمک و فلفل سیاه پاشیده و روی تمامی سطوح آن سس سویا میمالیم. وسط آن مقداری از مخلوط قارچ را قرار میدهیم و آن را با نخ آشپزی محکم میبندیم. سپس راستهٔ آماده شده را داخل ظرف مناسب فر قرار میدهیم.
- آن را به مدت حداقل 40 دقیقه برای داشتن گوشت آبدار داخل فر داغ قرار میدهیم تا کاملاً پخته شود. آن را از فر خارج کرده و قبل از سرو و برش،10 دقیقه کنار میگذاریم تا کمی از دمای آن کاسته شود. سپس آن را به قطعات 3 سانتیمتری برش زده و سرو میکنیم.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۲۲۸۷