- خمیر کیک زرد و سفید
- رنگ غذا
- خامه گراوند برای تزئین
گام اول
خمیر کیک را همانطور که همیشه درست می کنید آماده کنید و به چند بخش تقسیم کنید.
گام دوم
با رنگ غذا خمیرها را رنگی کنید. من برای زیباتر شدن کیک از ۶ رنگ استفاده کرده ام. البته در این مورد هیچ محدودیتی نیست و می توانید هر رنگی که دوست دارید به کار ببرید.
خمیرها را به نوبت در ظرف کیک بریزید و مثل کیک های معمولی در فر بپزید. می توانید قبل از پخت خمیر را با سر چاقو کمی شکل بدهید. این قسمت اختیاری است.
گام سوم
پس از این که کیک آماده شد از فر بیرون آورده و با خامه و اسمارتیز های رنگی تزئین کنید. درست کردن این کیک کودک درون هر کسی را بیدار می کند و برش زدن آن شگفت انگیز و سرگرم کننده است.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۲۰۷۷