- ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
- ۱ الی ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- نمک
مواد داخل سیب زمینی:
- ۱ قاشق سوپ خوری کره
- ۱ قاشق سوپ خوری پیاز
- مقداری پنیر چدار
- بیکن
- پیاز سبز تازه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه گرم کنید. سیب زمینی را تمیز بشوئید و با دستمال کاملاخشک کنید. سپس با چنگال در آن چند سوراخ ایجاد کنید.
روی سیب زمینی را آغشته به روغن زیتون کنید. سپس نمک را به آن اضافه کنید. سیب زمینی باید کاملا آغشته به نمک و روغن زیتون شود.
سیب زمینی را روی سینی توری فر در دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید تا بپزد. برای سیب زمینی کوچک ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه و سیب زمینی بزرگ ۱ ساعت و نیم. زیر سینی توری می توانید یک سینی دیگر قرار دهید تا روغن های اضافی داخل آن بریزد.
پس از این که سیب زمینی پخته شد آن را از فر بیرون بیاورید. یک برش روی آن بزنید و از دو انتهای سیب زمینی گرفته و فشار دهید تا برشی که داده اید کمی باز شود.
این مرحله کاملا سلیقه ای است. می توانید هر موادی که دوست دارید به سیب زمینی اضافه کنید. این ها مواد مورد علاقه من هستند. ابتدا کره را داخل سیب زمینی بریزید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد خامه، بیکن، پنیر و در انتها پیاز سبز تازه را روی آن بریزید.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۲۲۵۴