زمان لازم برای تهیه غذا:
- آماده کردن سس ماست خامه ای ۵ دقیقه
- سرخ کردن جوجه ها و پخت پاستا ۸ الی ۱۰ دقیقه
- مخلوط کردن غذا ۳ الی ۵ دقیقه
مواد لازم:
- پنه (ماکارونی) لوله ای : ۱ پیمانه
- ماست: ¼ پیمانه
- شیر: ۱/۳ تا ¼ پیمانه
- سس مایونز: ۲ قاشق سوپ خوری
- کره: ۲ قاشق سوپ خوری
- مرغ: ۱۰۰ گرم
- فلفل خشک: ۱ قاشق چای خوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چای خوری
- پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
- پودر فلفل: ۱ قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل دلمه خرد شده: ¼ پیمانه
- گوجه فرنگی خرد شده: ¼ پیمانه
- پیاز خرد شده: ¼ پیمانه
- هویج خرد شده: ¼ پیمانه
- زیتون خرد شده: ¼ پیمانه
- جعفری خرد شده: ¼ پیمانه
در داخل یک ظرف بزرگ ماست، سس مایونز و شیر را با هم مخلوط کنید.
سپس فلفل خشک، پونه، نعناع خشک، پودر فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
نکته:
مقدار فلفل بستگی به ذائقه شما دارد می توانید آن کم را زیاد کنید.
سس نه باید خیلی غلیظ باشد نه خیلی شل. می توانید غلظت آن را با کم یا بیشتر کردن شیر تغییر دهید.
ماست نباید ترش باشد.
شیر نباید داغ باشد.
آب را داخل قابلمه بجوشانید.
هنگامی که شروع به جوشیدن کرد نمک را اضافه کنید.
هنگامی که پس از افزودن نمک دوباره شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به هم نچسبند.
به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. مراقب باشید پاستاها له نشوند.
سپس آبکشی کنید و زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود.
نکته:
دائم هم بزنید تا پاستاها به هم یا به ته قابلمه نچسبد.
به ازای هر پیمانه پاستا ۴ الی ۵ پیمانه آب بجوشانید.
تاوه را روی اجاق گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره را داخل تاوه بریزید.
هنگامی که کره آب شد مرغ ها را با فاصله داخل تاوه بریزید.
بگذارید یک طرف مرغ ها خوب بپزد سپس پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم خوب بپزد.
سپس روی آن کمی نمک بریزید.
تا زمانی که مرغ قهوه ای طلایی شود آن را سرخ کنید.
سپس از روی گاز بردارید و کمی ریزتر کنید.
نکته:
مراقب باشید مرغ ها پوست و استخوان نداشته باشد.
پیاز، فلفل، هویج، گوجه فرنگی و جعفری را داخل ظرفی بریزید.
سپس پاستا را به آن اضافه کنید.
مقداری از مرغ سرخ شده کره ای را به آن اضافه کنید.
سس سالاد را روی آن بریزید و خوب هم بزنید.
در انتها روی آن زیتون ها و باقیمانده مرغ را اضافه کنید.
اکنون سالاد پاستا آماده سرو است.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۲۰۲۲