آجیل
این خوراکیهای ترد، سرشار از پروتئین و چربیهای سالمند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز کاهش میدهند. آنها را روی سالاد بریزید، به برنج یا ماکارونی اضافه کنید، آنها را له کنید و بعنوان چاشنی به مرغ و ماهی بزنید، یا از آنها بعنوان یک میان وعده لذت ببرید.
همچنین میتوانید کرههای آجیلی را روی کراکر، نان یا میوه پخش کنید تا کالری مصرفیتان را افزایش دهید. فقط حتما آجیل و کرههای آجیلی بدون نمک را انتخاب کنید تا مصرف سدیمتان را به حداقل برسانید.
شیر، و شیر خشک
اضافه کردن شیر بجای آب در هنگام آشپزی، یک راه آسان برای افزایش پروتئین و کالری مصرفی شماست، و به سوپها، پورهی سیب زمینی، کاسرولها یا غذاهای دیگر حالت کرمی دلپذیری اضافه میکند. حتی برای اضافه کردن کالری بیشتر، میتوانید همراه وعدههای غذاییتان، شیر بنوشید.
روغنها
با حدود ۱۲۰ کالری در هر قاشق غذا خوری، روغنها راهی آسان برای افزودن کالری بدون احساس سنگینی بخاطر خوردن غذای اضافی هستند. انتخاب اول شما باید روغن زیتون یا کانولا باشد، زیرا محتوای بالای چربی اشباع نشدهی آنها برای قلب مفید است.
از آنجا که عطر و طعم روغن زیتون قویتر است، و نقطه حرارت پایینی دارد (وقتی حرارت داده شود، در دمای پایینتری شروع به دود کردن میکند)، بهتر است برای سالاد یا سایر غذاهای سرد از روغن زیتون استفاده شود، و بجای آن از کانولا برای آشپزی و پخت و پز استفاده کنید.
آووکادو
آووکادو جزو اصلی غذاهای مکزیکی است، و در آشپزی آمریکایی نیز از آن استفاده میشود. آووکادو، طعم ملایم و مطلوب و بافت خامهایاش را بهمراه مقدار زیادی چربیهای سالم برای افزایش سلامت قلب و بهبود سطوح کلسترول به هر غذایی اضافه میکند.
برای تهیهی سس گواکامول همیشه محبوب، آن را با کمی سیر و آبلیمو له کنید و همراه کراکر، نانهای سوپی و سبزیجات، از آن لذت ببرید. میتوانید آووکادو را برش دهید و به ساندویچها و سالادها اضافه کنید.
وعدههای غذایی کوچک مکرر
برای بسیاری از افرادی که سعی دارند وزنشان را بالا ببرند، خوردن کالریهای اضافی بدون احساس سیری ناخوشایند، یک چالش است. سعی کنید با خوردن وعدهها و میان وعدههای کوچک، ۴ تا ۶ بار در روز، غذای مصرفیتان را در طول روز پخش کنید. انجمن رژیم غذایی آمریکا همچنین توصیه میکند که به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید تا در رسیدن به اهداف وزن مورد نظرتان به شما کمک کند.
- تغذیه و سلامتی
- ۱۹۰۱