- برای ۴ نفر
- زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
- زمان آغاز تا اتمام کار: ۳۰ دقیقه
مواد لازم:
- ۴۵۳ گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری به همراه یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
- ۴۵۳ گرم قارچ
- یک عدد لیموی تازه
- دو قاشق چایخوری خردل
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- یک حبه سیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری برگ ترخون تازه
- یک قاشق غذاخوری خامه
طرز تهیه:
- ابتدا مرغ را لای یک ورقه قرار دهید و از یک وسیلهی مناسب برای پهن کردن آن استفاده کنید و سپس با نمک و فلفل طعم دار نمایید.
- در یک ماهیتابه، دو قاشق چایخوری روغن زیتون را حرارت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. طرف دیگر را برگردانید و به مدت یک الی دو دقیقهی دیگر بپزید. در نهایت حرارت را کم کنید و با حرارت ملایم به مدت ده دقیقه آن را بپزید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ۸ دقیقه به آن استراحت دهید.
- قارچ و لیمو را برش دهید. آب لیمو را بگیرید.در یک کاسه کوچک، خردل و آب مرغ را مخلوط کنید. در یک ماهیتابه، باقی مانده روغن را حرارت دهید و قارچ را اضافه نموده و به مدت دو دقیقه بپزید. آب لیمو را اضافه کنید و سه دقیقه بپزید. سیر و نمک را به آن بیفزایید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید قارچ به مدت ۵ دقیقه بپزد. سپس مخلوط خردل و آب مرغ را به آن بیفزایید و حرارت را بیشتر کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.
- مرغ را به بشقاب انتقال دهید و سس را به ترکیب قارچ اضافه کنید. به مدت سه دقیقه به پخت ادامه دهید. کمی ترخون ، خامه و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی مرغ بریزید.
توجه:
- به جای قارچ میتوانید از پیاز ولوبیا هم استفاده کنید. میتوانید خردل و خامه را حذف کنید.
- شما میتوانید به جای سس قارچ از کلم قرمز و موارد دیگر استفاده کنید.
- زمانی که سینه مرغ پخته شد، آنها را برش دهید و به سبزیجات مختلف اضافه کنید.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۱۶۳۶