مواد مورد نیاز
- سینه مرغ: 1 تکه (250 گرم)
- تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): 1 عدد
- کره (ذوب شده): 4 ق س
- آرد ذرت: 1.5 ق س
- سیر (رنده شده): 4 عدد
- زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
- هل سبز (پودرشده): یک دوم ق چ
- میخک (پودرشده): یک چهارم ق چ
- پودر دارچین: 1 ق چ
- پودر بادام: 50 گرم
- ادویه گرام ماسالا: به میزان لازم
- ماست: 1 ق چ
- خامه: 5 ق س
- زعفران دم کرده: 1.5 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. سینه مرغ را به 4 برش طولی تقسیم کرده و آن را میان نایلونی بگذارید و با استیک کوب روی آن بکوبید تا نازک شود؛ ولی دقت کنید که له نشود.
2. تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید.
3. گرام ماسالا، نمک و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
4. سینه مرغ را از ابتدا درون تخم مرغ بزنید، سپس در مخلوط آرد بغلتانید. بعد داخل تابه ای حاوی مقداری روغن مایع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
5. پیاز را با کره و مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.
6. هل سبز، میخک، دارچین، نمک و فلفل را به مواد افزوده و تفت دهید. بعد پودر بادام (یا بادام هندی) را به آن افزوده و هم بزنید.
7. ماست را به همراه زعفران به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد خامه را به مقداری از مواد اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را به بقیه مواد افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.
8. بعد آن را روی سینه مرغ سرخ شده بریزید و همراه با پلو سرو کنید.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۱۵۹۳