طعم آنها بستگی به خامی و رسیدگی آن دارد. پوست موزهای نرسیده شخیم تر و تلخ تر هستند. اما اگر رسیده باشند پوستشان نازک تر و شیرین تر و قابل مصرف می شوند.
و اما نحوه مصرف آن ها: ابتدا مطمئن شوید که این میوه کاملا ارگانیک باشد و از مواد ضدعفونی کننده و سم های آفت کش در آن استفاده نشده باشد. می توانید پوست موز را در اسموتی به کار ببرید یا در چای موز دم کنید که به علت تریپتوفان موجود در آن به فرآیند خواب کمک شایانی می کند.
در بسیاری از کشورها پوست موز را برای مصارف خوراکی به کار می برند. در حالی که نیازی نیست تمام موز را یکباره مصرف کنید، پوست موز حاوی مواد مغذی و ویتامین های زیادی است.
- تغذیه و سلامتی
- ۱۹۱۰