گل کلم:
گل کلم مزایای زیادی برای بدن دارد. مصرف گل کلم به عنوان سبزی با کربوهیدرات پایین و سرشار از مواد مغذی می تواند مفید باشد. همچنین شما میتوانید از گل کلم برای تهیه یک پیتزای سرشار از فیبر و بدون آرد استفاده کنید و زمانی که گل کلم تفت داده میشود طعم بسیار خوبی خواهد داشت. شما میتوانید آن را با روغن زیتون، سبزیجات مختلف، ادویه جات، کمی نمک تفت دهید یا به مدت ۲۰ دقیقه در فری با درجه حرارت ۴۲۰ درجه فارنهایت بگذارید. یک پیمانه (۱۰۰ گرم) از گل کلم خام در برگیرنده۲۵ کالری، ۰ گرم چربی، ۵ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر؛ ۲ گرم پروتئین؛ ۲۰ درصد از نیاز بدن به ویتامین K و۷۷ درصد از نیان روزانه بدن به ویتامین C است.
تربچه:
اگرچه تربچه معمولا به رنگ صورتی، قرمز یا بنفش است اما اگر نگاهی به داخل آن بیندازید متوجه رنگ سفیدش خواهید شد. این سبزی را میتوان در سالاد مصرف کرد اما زمانی که تفت داده میشود طعم جدیدی به خود میگیرد. یک پیمانه از تربچه برش خورده در برگیرنده ۱۹ کالری، ۰ گرم چربی، ۴ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر، ۱ گرم پروتئین و نیز ۲۹ درصد از نیاز بدن به ویتامین C است.
موز:
موز ذاتا میوه شیرین و خوشمزه ای است.این میوه شیرین، خوشمزه و خوش طعم سرشار از مواد مغذی فراوانی برای بدن است. شما می توانید ان را به جوی دوسر یا ماست اضافه کنید یا آن را با کره بادام زمینی ترکیب کنید تا میان وعده متعادلی داشته باشید. یک موز متوسط(۱۱۸ گرم)در برگیرنده ۱۰۵ کالری، ۰ گرم چربی، ۲۷ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر، ۱ گرم پروتئین، ۲۲ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B6 ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C، ۱۶ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنر، ۱۲ درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم است.
خانواده پیازها:
خانواده آلیوم، که در برگیرنده پیاز، سیر، تره فرنگی، موسیر،پیازچه است میتواند مزایای زیادی برای بدن به همراه داشته باشد. این مواد را میتوان به غذاهای دیگر اضافه کرد و از طعم و مواد مغذی آن بهره برد. این خانواده از سبزیجات با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، سرطان سینه و سایر سرطان ها مرتبط هستند. این موضوع به خاطر محتوای سولفید، انتی اکسیدان ها، ویتامین CC و سایر موارد است.
قارچ:
این ماده سرشار از ویتامین D است و میتواند منبع خوبی از ویتامینهای گروه B و مس باشد. میتوانید قارچ را به مواد غذایی مختلف اضافه کنید. یک پیمانه از قارچ سفید برش خورده(۷۰ گرم) در برگیرنده ۱۵ کالری، ۰ گرم چربی، ۲ گرم کربوهیدرات،۱ گرم فیبر و ۲۲ گرم پروتئین است.
لوبیای سفید:
اگر از افرادی که رژیم میگیرند بپرسید چه ماده ای برای بدن عالی است حتما لوبیای سفید را بیان میکنند. این ماده سرشار از مواد مغذی همچون پروتئین، فیبر، آهن و سایر مواد معدنی است.شما میتوانید از آن در مواد غذایی خود استفاده کنید. یک دوم پیمانه از لوبیای سفید پخته شده حدود ۱۵۰ کالری، ۱ گرم چربی، ۲۸ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم فیبر، ۱۰۰ گرم پروتئین و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف دارد.
سیب زمینی:
سیب زمینی چندان شهرت خوبی در میان افراد ندارد زیرا بیشتر به صورت سرخ کرده مصرف میشود و همین امر از سلامت آن میکاهد. با این وجود اگر سیب زمینی به درستی پخته شود میتواند مزایای زیادی برای بدن داشته باشد. یک عدد سیب زمینی پخته شده متوسط(۱۷۳ گرم) میتواند ۱۶۱ کالری، ۰ گرم چربی، ۳۷ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۲۸ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C، ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به آهن،۲۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B6 ، ۲۶ درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تامین کند. همچنین این ماده منبع خوبی از نیاسین، فولات، منیزیم، فسفر، مس و منگنز است. پس بهتر است خوردن این مواد را برای همیشه کنار نگذارید. همانطور که مشاهده کردید مواد غذایی سفید رنگ نیز میتواند مزایای زیادی برای بدن فراهم کند.
- تغذیه و سلامتی
- ۲۹۵۹