مواد لازم مخصوص ۴ نفر:
- ۳ قاشق سوپخوری عسل
- ۳ قاشق سوپخوری سس سویا
- ۳ قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
- ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
- ۱ حبه سیر لهشده جهت مزهدار کردن
- ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۴ تکه (معادل ۲۰۰ گرم) فیله ماهی
- نمک و فلفل جهت مزهدار کردن
- ۱ قاشق سوپخوری روغن گیاهی
لیست را چک کنید تا موردی از قلم نیفتد
- آمادهسازی مواد ۵ دقیقه
- زمان پخت ۱۲ دقیقه
- آمادهسازی مواد تا سرو: ۳۷ دقیقه
طرز تهیه:
در یک ظرف شیشهای کمعمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. به تکههای ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف قرار دهید. اگر فیلههای ماهی با پوست هستند به طرفی که دارای پوست هستند درون مواد بخوابانید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا ماهیهای مواد زده شده به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.
روغن را درون ماهیتابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ماهیها را از ظرف خارج کنید و مخلوط موادی را که ماهی را آن خوابانده بودید را نگهدارید. هر طرف ماهیها را برای مدت ۴ تا ۶ دقیقه سرخ کنید، هر طرف را فقط یکبار برگردانید تا خوب سرخ شوند و با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید که پختهاند. فیلههای ماهی را از ماهیتابه خارج کنید و در سینی مخصوص سرو قرار دهید و گرم نگه دارید.
موادی که ماهی را در آن خوابانده بودید بردارید و در ماهیتابهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد قوام بیاید و لعاب بیندازد. مواد قوام آمده را با قاشق برداشته و روی ماهیها بریزید و فورا سرو کنید.
ارزش غذایی این خوراک در تمامی موادی که ماهی را در آن خوابانده بودیم نهفته است، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و میزان مصرف این مواد دارد.
- هنر آشپزی و قنادی
- ۲۳۱۷