به گزارش سایت دکتر کرمانی، متعادل نگه داشتن سطح سدیم به سلامت نگه داشتن بدن کمک شایانی میکند، اما یک اشتباه جزئی نیز میتواند باعث به وجود آمدن احساسی بد شود. اگر بعد از خوردن غذایی سرشار از سدیم احساس نفخ کردید، این نکات کمک میکند احساس سبکی کنید.
1. آب بنوش: نوشیدن آب از راه های زیادی به بدن کمک می کند، بعد از خوردن مقدار زیادی نمک آب تبدیل به بهترین دوستتان می شود. شاید نوشیدن آب هنگام پف کردن به نظر ایده ی خوبی نباشد، اما این کار کمک می کند بتوانید نمک را از بدن خود خارج کنید.
۲٫ پتاسیم مصرف کنید: می توانید مکمل استفاده کنید، اما خوردن میوه و سبزیجات سرشار از پتاسیم به صورت طبیعی سطح سدیم را پایین می آورد. مقداری موز و سیب زمینی میل کنید، یا سبزیجاتی که برگ سبز دارند مصرف کنید.
برخی از بهترین منابع غذایی که به تقویت دریافت پتاسیم کمک می کنند، فهرست شده اند.
برگ چغندر سوئیسی، یک فنجان پخته: 961 میلی گرم
کدو بلوطی، یک فنجان نگینی خرد شده: 896 میلی گرم
اسفناج، یک فنجان پخته، 839 میلی گرم
سیب زمینی، یک عدد پخته: 738 میلی گرم
عدس، یک فنجان پخته: 731 میلی گرم
تمپه، یک فنجان: 684 میلی گرم
ماهی سالمون، 5 اونس (142 گرم): 676 میلی گرم
ماست ساده کم چرب، یک فنجان: 531 میلی گرم
لوبیا سفید، نصف فنجان: 502 میلی گرم
گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، یک چهارم فنجان: 463 میلی گرم
طالبی، یک فنجان خرد شده: 427 میلی گرم
موز، یک عدد متوسط: 422 میلی گرم
هویج، یک فنجان پخته: 367 میلی گرم
گوجه فرنگی خرد شده کنسروی، نصف فنجان: 355 میلی گرم
سیب زمینی شیرین، یک عدد متوسط: 347 میلی گرم
آووکادو، نصف فنجان: 345 میلی گرم
کشمش: 1.5 اونس (42.5 گرم): 322 میلی گرم
کینوآ، یک فنجان پخته: 318 میلی گرم
پسته، یک چهارم فنجان: 310 میلی گرم
آلو، 4 عدد: 278 میلی گرم
پرتقال، یک فنجان خرد شده: 274 میلی گرم
زردآلو: 3 عدد خشک شده: 244 میلی گرم
۳٫ عرق بریزید: حتی اگر زیاد هم حالتان خوب نباشد، انجام ورزش هوازی بهترین دفاع در برابر این بی حالی است. چه به باشگاه بروید چه در پیاده رو بدوید مطمئنا بعد از ورزش احساس بهتری خواهید داشت. اگر خوش شانس بودید و به سونا یا اتاق بخار دسترسی داشتید، کمک زیادی به دفع سموم و ناخالصی ها از طریق عرق کردن می کند.
کاهش مصرف: مطمئن شوید در روزهای آتی مصرف نمک خود را تا جای ممکن پایین بیاورید. روی سالم غذا خوردن تمرکز کنید، غذاهای کاملا طبیعی مخصوصا میوه و سبزیجات تازه. هنگام غذا خوردن روی غذا نمک نریزید، و در طول روز هم از میان وعده های کم سدیم استفاده کنید.
- تغذیه و سلامتی
- ۲۳۶۱